dijous, de juliol 21, 2005

Temps esperat

Estimats visitants,

El moment esperat ha arribat. Temps de partida i de deixar la quotidianeïtat, si més no per unes setmanes. Una altra rutina s’instal·larà en el nostre dia a dia. La rutina estival farà acte de presència. Ja està bé gaudir-ne de rutines. Són elles les que aporten un marc de referència per poder saltar al buit de la dosi de caos que volem afegir a les nostres vides.

Tres setmanes i mig per mandrejar, pensar, imaginar, submergir-me en la música, alliberar fantasies, llegir, escriure, visitar, observar, deixar-se anar, assaborir els plaers que el cos pot oferir, conversar amb amics, sentir el vent, trepitjar la sorra mullada sota els meus peus, aspirar l’olor penetrant de salitre, alimentar-me de la llum, gaudir de menges que no em són donades la resta de l’any, patir calor i maleir si escau haver abandonat el nord i també -mal que em pesi perquè precisament enguany no en tinc de ganes- treballar una mica per allò que en diuen del preveure.

Com veíeu tinc una bona llista del que vull fer, amb el detall que tinc tot el temps del món per poder realitzar els meus desitjos. M’ho passaré bé posant creuetes!

Fins la retrobada, un bes (Aprofiteu, ja sabeu com en sóc de parca amb ells)

5 comentaris:

espiadimonis ha dit...

Que gaudeixis d'unes bones i suposo merescudes vacances. Carrega les piles i a reveure. ;.)

Quico Ventalló ha dit...

Que ho passis molt bé!
(no ha quedat gaire lluït això :) )

TACET - Espía de Mahler ha dit...

Bones vacances!!

JoanAlbor ha dit...

A l'estiu tot lo món viu, això deia la meua iaia. Que les creuetes siguen fructiferes i plenes de felicitat . Bon estiu i bones estrelles . besets :)

arsvirtualis ha dit...

Gràcies pels vostres desitjos que s'han cumplit si més no en la seva major part si en els aspectes básics.
El temps ha estat curt i com sempre no sé on l'he deixat...

Ens retrobarem!