dijous, de gener 08, 2009

Saludant al nou any

Nikolaus von Kaaden, rellotge astronòmic 1410
Ajuntament vell de Praga

Tinc el costum de fa anys de saludar-me cada any que comença amb una cita o un pensament dels autors que passejo. Aquest costum el vaig traslladar també al blog, simplement perquè volia compartir amb vosaltres allò triat per a mi com a punt de reflexió. No cal que digui que en la majoria dels casos depèn de la meva situació personal momentània. Per això aquests dies em rondinava pel cap una cita d'un autor que m'estimo, mestre en aforismes: Georg Christoph Lichtenberg.

Tenia en la memòria el seu contingut però no exactament la seqüència dels seus mots, així que abans d'escriure quelcom incorrecte vaig anar al meu estudi, prestatgeria: Autors Alemanys, lletra “L”.

Aquí us deixo un pensament -el qual podria signar sense que hagués de treure ni un mot- respecte a les bones noves que pot dur un any recent estrenat:

“Ich kann freilich nicht sagen, ob es besser wird, wenn es anders wird, aber soviel kann ich sage: Es muss anders werden, wenn es gut werden soll.”

Georg Christoph Lichtenberg (1742-1799)


“En veritat no us puc dir si serà millor, en el cas de què arribi a ser diferent; però sí que us puc dir que haurà de ser ben diferent per a poder ser millor.”

4 comentaris:

Ferran ha dit...

Que ho sigui, doncs. Molta sort, Ars, si et cal per tenir un any millor que l'anterior!
(pel que he llegit en el post anterior, intueixo que caldrà. Ànims!)

arsvirtualis ha dit...

Com l'any 2008, el 2009 serà una continuació fins que tot arribi al final i es pugui baixar el teló. L'única sensació consoladora és saber que hi ha temps per repassar el (con)viscut, per poder gaudir i exprimir al màxim els dies que es van desgranant fins que l'acomiat no sigui tant dolorós.

ArritmiA ha dit...

Tard... tot just ara.
Ara... abans impossible.
Desitjo deixi vosté enrere un any buit (8) i trobi un espai adequat per un any nou (9).
Salut!

arsvirtualis ha dit...

Que els fats escoltin i acceptin els vostres desitjos. Jo per la meva humil part humana posaré empeny per aconseguir-los.