dimarts, d’abril 05, 2005

Transitar

Llarg dia, increiblement amb el seu final. Llarga setmana, l’he d’esperar encara.
Preparatius d'intercanvis, correccions, seminaris de formació, .... i jo que ja em creia ja formada.
En fí, com diuen per aquí, em deixaré sorprendre !





7 comentaris:

JoanAlbor ha dit...

M'estranya que digues tu això "creure't formada" :) encara que sé amb quin to ho dius. Que el trànsit siga plàcid . Besets.

arsvirtualis ha dit...

Bé, molt bé...veig que vas captant-me i copsant l'essència de la meva ironia. El trànsit només ha començat, però ja saps que estic acostumada a navegar ;-) . Potser em queixo de vici, que ja em va bé. Besets

arsvirtualis ha dit...

Doncs estic fent un seminari sobre aprenentatge basat en el mètode didàctic d'en Klippert. És molt interessant i de fet ja fa temps que l'aplico, sols que ara estic ampliant en altres conceptes del mètode. Al google pots trobar informació per si et vaga mirar: Prof. Dr. Heinz Klipper.
La setmana és especialment densa també perquè he tingut/tindré reunions de pares per diversos motius: intercanvi escolar, tutoria, de especialitat. Però tot el que comença, acaba :-) Una abraçada

Quico Ventalló ha dit...

On deus viure, els carrers, les places, els parcs...els imagino molt bonics. No fer res ja deu ser molt

arsvirtualis ha dit...

On jo visc, crec que també t'agradaria a tu, excepte a l'hivern. Però, com en moltes coses d'aquesta vida, tot és qüestió d'acostumar-se i més si es té la seguretat que no és una estació eterna.
Per cert he llegit en algun dels teus textos que vas jugar a hoquei sobre gespa...

Quico Ventalló ha dit...

vols dir que hi hà un equip famós de hoquei herba allà on vius?...

arsvirtualis ha dit...

N'hi ha 5 clubs d'hoquei. Un té el primer equip de dones a la primera lliga (algunes de les jugadores són de l'equip nacional) ; l'altre el d'homes a la segona; i un altre té el equip juvenil de noies a la primera lliga.