diumenge, de desembre 16, 2007

Tercera espelma...



Wir sagen euch an den lieben Advent.
Sehet, die dritte Kerze brennt.
Nun tragt eurer Güte hellen Schein
weit in die dunkle Welt hinein.


Text : Maria Ferschl
Música: Heinrich Rohr,


Heus aquí la tercera espelma i sembla que fins arribar a encendre-la han passat algunes coses.

Per exemple aquesta nova idea encadenada dels blocs solidaris. Primer he hagut de llegir la definició i la raó del seu perquè, ja que en una primera instància no em quedava massa clar en què havia estat jo -de sobte- solidària. Ho dic perquè darrerament amb la meva pujada misantropia defujo de la gent com el dimoni de l'aigua beneïda. Ara ja ho sé, com també sé que he tornat a demostrar-me aquesta sospita meva de la “tardança innata” que m'acompanya des de que recordo -que ja és una proesa de vegades- que puc recordar. Res que he fet tard per poder continuar la cadena d'aquests set blocs que han de fer-la d'alguna manera infinita i em fa l'efecte que jo em convertiré en una mena “d'anella perduda”.

De fet en tinc per aconsellar, encara que intueixo que són pocs addictes a aquesta mena de jocs. Tanmateix ho faig i us aconsellaria que féssiu un tomb per aquests blocs que us esmento: amb elements críptics que no deixen clar la confusió, amb melodies simfòniques i filharmòniques, amb una dosi simbiòtica d'ironia i cinisme, amb realisme elegant, amb la invitació a pensar i reflexionar, amb informacions pels desinformats.... Tots ells mereixen més d'una lectura.

Eumolp
tacet
fusteria de text
l'efecte Jauss
tinta xinesa
horitzons inesperats
onanar.cat

I amb aquest llistat he complert amb la meva missió indicada en la tercera estrofa de la nadala.




4 comentaris:

Daniel Daranas ha dit...

arsvirtualis! Em fa molta il·lusió que m'incloguis en aquesta llista de set blocs. Miraré els altres sis! :-)

Et desitjo molts moments de festes inesperades en aquest 2008 que ja s'acosta. Cuida't. Que llueixin, tènues, càlides, les espelmes. Una abraçada!

Anònim ha dit...

Només per dir que...bones festes!

arsvirtualis ha dit...

Daniel, per a tu també uns bons dies esperant que siguin tranquils i un bon any. Una abraçada per a tu!

arsvirtualis ha dit...

Joan, i a mi que m'agrada trobar-te per aquí i més amb bons desitjos, que jo també te'ls traspasso... Que sigui un bon any per a tu! Una forta abraçada!