dilluns, de desembre 31, 2007

bon any !


frohes neues Jahr!


... per tots vosaltres, els meus visitants que participeu en aquestes petites converses sincopades, que llegiu en silenci, que deixeu els vostres pensaments, que passeu de llarg...

Els finals sempre ens porten davant d'aquella porta que ens obre a l'estança que ens convida a fer balanç del que hem fet i hem estat, o no hem fet i tampoc estat. Poc després l'abandonem plens de bones intencions i il·lusions i amb un bagatge de projectes -uns nous, d'altres vells però sense estrenar- que sols esperen que els puguem fer realitat en les millors condicions de felicitat.

Doncs això, que no se'ns trenquin les copes i puguem gaudir del seu contingut!

12 comentaris:

Eumolp ha dit...

Que el 2008 sigui tan excel·lent com la seva suma ens anuncia.
Besets.

arsvirtualis ha dit...

Una addició excel·lent, sens dubte. Però ja saps com em rondina l'escepticisme, així que seurem a la branqueta, observàrem i actuarem en els moments oportuns. Un bes.

Albert ha dit...

Txin, txin. Pels moments oportuns. Petó.

arsvirtualis ha dit...

Txin, txin, per aquests moments i d'altres que es deixen transformar en oportuns. Tant de bo que siguessim capaços de reconèixer-los. Petó!

Anònim ha dit...

Que tingueu bon any, tant de bo sigui una mica més temperat... seguirem l'exemple.

Una abraçada :-)

Ferran Porta ha dit...

Que tota la mala sort del 2008 sigui la de la vinyeta; a partir d'aquí, tanta alegria i felicitat per tothom com sigui possible!

p ha dit...

Un ding suau, no sigui cosa que vessi el xampany o s'escardi la copa.
Però tan li fa, si es vessa la copa -tant de bo- la tornarem a omplir i si es trenca el cristall, agafarem una altra copa.
Una abraçada.

p ha dit...

(dring...)

romanidemata ha dit...

doncs convencionalment, si bon any, però només és un full de calendari, però de totes maneres bons desitjos per cada dia i que cada dia sigui nadal, reis i una festa...
que al final del dia tinguis alguna cosa per celebrar i recordar...
petons

(jo et deixo els comentaris aquí i haig de tornar aquí per veure les respostes... potser és la manera de fer, distorsionada pels xats...?
Però veig que últimament la gent és comenta o respon a la de l'altre... era un suggeriment... eheheh :))

JoanAlbor ha dit...

frohes neues jahr! que upose que vol dir bon any, perquè està al final de la vinyeta no? :)))) jo sempre he cregut o almenys pera cí deien que quan es trencava una copa és alegria. Bé siga així o no, et deisitge tota l'alegria possible, o almenys que sempre n'estiga a punt per a superar aquells altres moments no tan bons.
Una abraçada

mar ha dit...

bon any!
tard i escuet, però sincer i de tot cor
un somriure

arsvirtualis ha dit...

Moltes gràcies pels vostres desitjos.

Amb l'entrada d'any em vaig veure abocada a un silenci virtual. Per raons que fins ara desconec em va abandonar la connexió i vaig tornar al neolític comunicatiu.

La connexió ha retornat de la mateixa que va marxar: amb una discreció professional; això sí, després d'haver fet una autòpsia a l'ordinador, deixant obertament cables, visos i altres
parts postser més íntimes...

De moment deixo una petita empremta
de mi i si voleu de les meves cirscumstàncies.