dissabte, de març 06, 2010

Missa est


Després d'una pausa voluntària, vaig decidir buscar a principis de setembre de l'any passat de nou un cor de cambra que puguessi omplir les meves espectatives. És complicat trobar un cor on els components tinguin estudis musicals sense que es dediquin de manera exclusiva professional a la música. Aquest aspecte és molt important perquè dóna una qualitat al conjunt necessària per a presentar obres de certa complexitat preparades en un temps determinat.

Des de gener ens reunim dues hores a la setmana un grup de gent amb les mateixes aspiracions i hem muntat un projecte vocal sota la direcció del Kantor de l'església de Sant Pere i que demà tindrà la seva première. Per a molts de nosaltres és un terreny nou perquè la nostra experiència en música dodecafònica vocal i “purament” contemporània es limita a tímids coquetejos.

Demà presentarem una missa i un motet, un conjunt litúrgic que amb els seus sons eteris ofereix tota una mística que acosta des de la seva dissonància un esperit gregorià primigèni a tot aquell que té la voluntat d'embolcallar-se entre sons purs i absoluts.

7 comentaris:

Albert ha dit...

Doncs que tingueu una bona estrena.

Elfreelang ha dit...

Bon començament! us desitjo el millor...quin goig poder escoltar-vos...que vagi molt bé!

miquel ha dit...

Que l'èxit us acompanyi.
(us podrem sentir?)

Eumolp ha dit...

Una excel·lent notícia. Sort, èxit i felicitat!

arsvirtualis ha dit...

Bon dia a tothom!

Gràcies pels vostres desitjos i sí, esperem que els oients s'ho passin bé, si més no tant com nosaltres, que d'això es tracta.

Pere, no crec que se'ns pugui sentir; de moment sols sé que es farâ una grabació digital com a mena de "correcció".

Ricard Garcia ha dit...

Que agradeu i, sobretot, que us agradeu. Molt d'èxit!

arsvirtualis ha dit...

Gràcies, Ricard!

Va ser molt agradable i emocionant. Al final nosaltres vam aplaudir també el públic que ens va escoltar. Per setmana santa ens tornarem a reunir per a un concert i després entrarem en un temps de silenci fins que hi hagi un nou projecte.