dissabte, d’agost 04, 2007

Demà.... partidet !


Després dels dies foscos i de pluja, ens ha acompanyat fins avui una setmana càlida i agradable. El temps ideal per recomençar de nou la temporada -després de la pausa estival-. Demà m'empolainaré de nou amb les proteccions màximes de tal manera que encara pugui ensenyar les cames sense aquella decoració que en un primer moment té un certa tonalitat celestial profunda i va assolint a mesura que passa el temps una bona pinzellada santmartiniana, i de fet si ho penso bé, no sé perquè ho faig: L'estadística sempre em mostra que són els turmells els que amb el seu magnetisme atrauen la bola. Això sí, anem més protegits que les senyoretes rialleres de la foto.

Per cert, què us sembla la foto? Entre nosaltres, hi ha una pregunta que sempre ha estat un enigma per a mi: Com punyeta s'ho feien per a posicionar-se en el moment de fer el penal còrner?

Segurament quedarà en la foscor del temps -la resposta- però sapigueu que s'accepten propostes. Seran ben rebudes, analitzades i potser les aplico.


8 comentaris:

Eumolp ha dit...

Ja em dol ja la meva ignorància pròpia de mi mateix en qüestions de penals corner. Bé, no cal estranyar-se'n, en matèria d'ignoràncies em puc afirmar literalment oceànic. En tot cas, no puc més que desitjar que els vostres turmells hagin sobreviscut sense màcula. Ja ens direu.

Anònim ha dit...

Dona, jo no tinc ni idea de com s'ho feien, però tingues en compte que tota la vida portant enagos i farbalans dóna molta pràctica. O no?
Daltra banda, la foto encara que sigui "retro" té el seu encant. La trobo molt evocadora i a mi em dóna la sensació que aquestes noies tenien moltes ganes de trencar "motlles".
Una abraçada des de la Mediterrània

Anònim ha dit...

Potser les faldilles no eren la dificultat a l'hora d'executar els penals córner.
Més aviat ho eren els cinturons de castedat.

Dessmond ha dit...

No tinc ni idea com s'executa un penalit de hockey. A mi el que em meravella es que vagin tan ben planxades.

arsvirtualis ha dit...

Eumolp, els meus turmells intactes, però, i la teva fantasia?

arsvirtualis ha dit...

Hola Ramon,

Ja vaig seguint les teves excursions que fins i tot han arribat ben al nord. Hauràs viscut un estiu fresquet i humitós.

La foto la trobo encantadora perquè tot hi és al seu lloc i en el fons destil·la una femineïtat molt especial amb les faldilles sufragistes.

arsvirtualis ha dit...

Aix d'aquests sempre n'hi hauran, i imitant a un humorista entranyable com ho va ser el Perich et diria Stent que aquests, actualment i en molts dels casos, tenen el color de la pell, per a què no es noti la seva presència.

arsvirtualis ha dit...

Hola Desmond,

Estic segura que aquestes fèmines no havien de patir per la planxada, però sí que és ben curiós la blancura de les seves bruses. Jo no ho aconsegueixo mai...què hi farem!